Zachte vloerbedekking
Onder zachte vloerbedekking verstaan wij tapijt. Tapijt is in meerdere soorten verkrijgbaar, kamerbreed of in tapijttegels. Daarnaast is er een grote varieteit aan soorten tapijt van de laagpolige luspool tapijten tot de luxieusere hoogpolige tapijten.

De vloer neemt een groot deel van de ruimte in beslag. Het type tapijt en de kleur ervan zijn bepalend voor de uitstraling van het interieur. Bepaal eerst uw keuze voor een tapijt en de kleur, daarna zijn gordijnen, vitrage en raamdecoratie aan de beurt. Bij Van Hulst Wonen vindt u deze producten en advies onder een dak.

Kamerbreed tapijt in één egale kleur vormt een prachtige basis voor het interieur en is nog altijd geliefd bij de meesten.
Kiest u voor een ontwerp met randen of vlakken kunnen wij u hier ook mee van dienst zijn en in adviseren. Het simpelste zijn geometrische motieven: strepen, borderranden en ruit- of blokpatronen.

Klik hier voor ons assortiment en inspiratiefoto's.

   
- Karpetten
Bij Van Hulst Wonen kunt u natuurlijk ook een karpet op maat laten maken. Bij het ontwerp van een eigen karpet moet je eerst keuzes maken: de kleur, het materiaal en de afwerking. Samen met Van Hulst Wonen bekijkt u of het karpet kan worden gemaakt. Het ontwerp kan in één kleur of meerdere kleuren gecombineerd; grafische vormen, ronde, grillige of strakke vormen, (bijna) alles kan.