De belangrijkste voorwaarde voor een gezonde nachtrust is een goed matras dat perfect aansluit op uw slaapwensen. Een goed matras ondersteunt het hele lichaam en vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Daarnaast spelen zaken als het ventilerend vermogen en boven alles uw persoonlijke ligcomfort een grote rol. Van Hulst Wonen heeft een breed assortiment matrassen dat voor ieder wat wils biedt. Bij Van Hulst Wonen kunt u ze allemaal persoonlijk testen.


Pocketverenmatras

 
Het pocketverenmatras heeft een kern van honderden(!) afzonderlijke verpakte veren die uw lichaam actief ondersteunen. De 3-,5- of 7 speciale comfortzone's laten schouder en heup heel natuurlijk iets dieper wegzakken. Dit type matras is zeer buigzaam zodat het uitstekend geschikt is voor alle verstelbare bodems. Ventilatie en vochtregulatie is bij pocketverenmatrassen optimaal geregeld. Hiernaast zijn er ook nog diverse afdeklagen mogelijk waardoor deze matrassen hun eigen ligcomfort hebben. Bij ons kunt u deze matrassen persoonlijk ervaren.

Combispringmatras

 
Een combi-spring matras is opgebouwd uit een latex of comfortschuim kern die voorzien is van tonvormige veren. Deze zijn ingeschuimd in de kern en zorgen voor een goed ondersteuning van uw lichaam. Dit matras is evenals de pocketveringmatrassen goed buigzaam zodat deze ook op alle verstelbare bodems kan worden gebruikt. Tevens heeft dit matras een perfecte ventilatie en vochtregulatie. Combi-spring matrassen zijn er in verschillende type's verkrijgbaar.

Latexmatras

 
Latexmatrassen worden gemaakt van een natuurrubber of synthetisch rubber. Het voelt altijd behaaglijk aan en kent door zijn open celstructuur een uitstekenende ventilatie en vochtregulatie. Latexmatrassen  ondersteunen het lichaam overal, ze zijn opgebouwd uit 3-, 5- of 7 comfortzone's, zijn antibacterieel en blijven vrij van schimmels en huismijt. Deze matrassen zijn uiterst flexibel en perfect combineerbaar met vlakke en verstelbare bodems.Topper

 
Voor nog meer comfort kunt u boven op uw matras nog een topper leggen. Dit is een dun matras wat opgebouwd kan zijn uit een schuim, latex, visco of kleine pocketveren. Deze toppers zorgen voor een aangename ondersteuning en doen dienst als een drukverlager. Bij Van Hulst Wonen zijn deze allen aanwezig en kunt u ervaren wat een topper inhoudt.