Hoofdkussens
Nadat het slaapsysteem met zorg is uitgekozen en samengesteld, dient voor het maximale resultaat net zoveel aandacht aan het hoofdkussen geschonken te worden. Een hoofdkussen is zeker geen bijzaak, maar letterlijk een hoofdzaak. Bij Van Hulst Wonen hebben wij een uitgebreid assortiment aan hoofdkussens. Van synthetisch gevulde hoofdkussens tot dons gevulde hoofdkussens en hoofdkussen met speciale vormen tot en met de tempur collectie.

Butterfly gezondheidskussen

Traditionele hoofdkussens ondersteunen vaak op de verkeerde plaats. Daardoor ontstaat tijdens de slaap een te sterke belasting van uw hals- en borstwervels. Ook de hoogte van het kussen kan pijnlijke schouders, nekklachten of andere ongemakken veroorzaken. Het Butterfly gezondheidskussen is in verschillende diktes en hardheden te krijgen. Het juist passende hoofdkussen sluit daarom op uw persoonlijke behoeften aan. Het Butterfly gezondheidskussen is een hoofdkussen dat zich aanpast aan uw specifieke lichaamshouding. Door de construtie van het Butterfly gezondheidskussen behouden hals- en borstwervels gedurende de slaap hun natuurlijke vorm. Daardoor worden klachten als nek-, rug- en hoofdpijn voorkomen.
Om tot een juiste keuze te komen is het mogelijk om verschillende diktes en hardheden thuis uit te proberen, zodat u het kussen aanschaft wat bij u specifieke wensen past. Bij Van Hulst Wonen kunt u de Tempur collectie zelf testen door deze thuis uit te proberen, vraag naar de mogelijkheden.

Tempur Original

Het original hoofdkussen is een ondersteuningskussen dat wordt aanbevolen aan degenen die niet alleen verlangen naar een betere nachtrust, maar ook een meer therapeutische slaaphouding nodig hebben. Het ontwerp volgt de natuurlijke vorm van hoofd, nek en schouders om de ruggengraat op een lijn te brengen. Hierdoor worden de spieren van de nek en de schouders optimaal ondersteunt en ontlast.

Tempur Classic

Het classic hoofdkussen, dat qua vormgeving lijkt op een traditioneel kussen, voorziet in drukverlagend comfort met een zacht en toch ondersteunend gevoel.

Tempur Millennium

Het millennium hoofdkussen kenmerkt zich door een gebogen rand in het midden die zorgt voor een goede ondersteuning en een rechte houding van de nek. De naar voren hellende rand ondersteunt de bovenste wervels perfect, of u nu op de rug of op de zij slaapt.

Tempur Symphony

Het symphony hoofdkussen is een zacht kussen gemaakt van Soft Tempur en heeft twee veschillende kanten. Een kant is lichtgebogen en zorgt voor een goede ondersteuning van het hoofd en de nek voor rugslapers, de andere zijde voelt aan als een traditioneler hoofdkussen, welke uitermate geschikt is voor zijslapers.

Tempur Sonata

Het sonata hoofdkussen is gemaakt met tempur soft materiaal en zorgt voor ontspannend comfort in verschillende slaaphoudingen. De subtiel gebogen zijkanten zorgen voor extra ondersteuning aan hoofd en nek.

Tempur Ombracio

Het ombracio hoofdkussen ondersteunt u in uw favoriete slaaphouding. De speciale vormgeving van het kussen helpt uw ademhaling te optimaliseren, zelfs wanneer u op uw buik slaapt. De vorm, het materiaal en de kussenhoes zijn ontworpen voor een betere ventilatie, comfort en een ontspannen nachtrust.