Dekbedovertrekken
Bij Van Hulst Wonen hebben wij een uitgebreide collectie aan dekbedovertrekken in verschillende kwaliteiten, zoals katoen, satijn, flanel en katoensatijn. In onze collectie hebben wij dekbedovertrekken voor 1-persoons-, 2-persoons- of lits-jumeaux dekbedden.

Nieuw in onze collectie zijn de dekbedovertrekken van Snurk!
Opdrukken van o.a. brandweerman, ballerina, prinses, spaanse danseres en astronaut.

    

Ook verkrijgbaar voor de koudere periode van het jaar dekbedovertrekken van flanel.
Koude winternachten? Niet meer nodig. Flanel is speciaal voor diegenen die de warmte in hun bed missen tijdens de winter. Moderne, warme dessins, geïnspireerd door de winter, veranderen de betekenis van het seizoen naar een comfortabele periode. Flanel is een compleet, betaalbaar pakket voor de koukleumen onder ons.

   

   

Velvet Touch is het enige bedlinnen dat je nodig hebt voor het hele jaar. Gemaakt van zachte, ademende en absorberende stof, houdt het je warm in de winter en koel in de zomer. De tijdloze, natuurlijke dessins zijn geschikt voor elk type slaapkamer. Verkrijgbaar in vele maten en eenvoudig te combineren met de steeds groter wordende collectie Velvet Touch Uni kleuren.Elk product in de Refined-Satin (100% katoen satijn) collectie is een resultaat van research, creativiteit en het vermogen om in te spelen op de snel veranderende trends en smaken van de consument. Ons team van toegewijde designers creëert immer adembenemend bedlinnen dat een verhaal vertelt. Van traditionele, kleurrijke, culturele dekbedovertrekken tot de wereld van fantasie, uitgedrukt in fascinerende beelden en teksten. Refined-Satin is de perfecte keuze voor hen die op zoek zijn naar een weerspiegeling van hun persoonlijkheid in hun interieur.
Verkrijgbaar in verschillende patronen en dessins als mede in uni kleuren.

Onze collectie refined satin omvat legio patronen en dessins.Onze kleuren refined satin streep